Smedjebackens energi

Tjänster i fibernätet

Alla abonnemang på internet, TV med mera finns på Zmarket tjänsteportal. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Smedjebacken Energi har samarbete med Zitius som är vår kommunikationsoperatör,(KO). De samlar alla tjänsteleverantörer i en tjänsteportal kallad Zmarket, där man kan jämföra och beställa alla olika abonnemang man är intresserad av. Där råder öppen konkurrens på lika villkor mellan de olika bolagen vilket pressar priser och ökar utbudet för er som kunder.

Zitius är ett dotterbolag i TELIA-koncernen. Zmarket är tjänsteportalen där alla leverantörer samlas och får presentera sina erbjudanden.

Vilket abonnemang är bäst?

Det är en omöjlig fråga att svara på. Alla har vi olika intressen och åsikt på vad som är bra och nödvändigt och på ZMARKET Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. finns något för alla. Men det finns mycket att välja på och ibland kan man behöva lite tips och råd.

Man kan då ringa till Bredbandsrådgivarna på telefon 010-130 79 79 som är en oberoende kostnadsfri hjälp att välja och ge råd kring bredband och TV.

Har du ännu inte fiberanslutning men funderar på att skaffa fiber och vill veta vad finns att välja på går du in på zmarket.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och klickar i det gröna fältet på bredband-TV-telefoni eller paket.

Eller så kontaktar ni tjänsteleverantörerna direkt och frågar dem vad de kan erbjuda.

Sidan senast uppdaterad: