Priser och villkor

Det är olika anslutningspriser beroende på om man är villaägare, företag eller bostadsrättsförening.

Ordinarie pris för en villaanslutning i ett redan utbyggt område är 27.500 kr inklusive moms för privatpersoner. Med RUT-avdrag blir det 26.500 kr. ( 2020 års prislista)

Nya områden som inte redan är utbyggda har vi ofta ett tidsbegränsat kampanjerbjudande.

Se om din adress är med i kampanjområdet på fibertillalla.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Företagsanslutningar kostar 27.500 kr exklusive moms.

Bostadsrättsföreningar kontaktar oss för en offert.

I en fiberanslutning ingår grävning fram till er tomtgräns. Grävningen över er egen tomt gör ni själva eller beställer av oss. (Undantag finns vid kampanjer, där ingår ofta grävningen)

Pris för tomtschakt är 1000kr i startavgift, samt 230 kr/meter. Rot-avdrag kan sökas på arbetskostnaden (30%) för tomtschakt, men inte för maskinhyror eller grävmaskinen.

I priset ingår ett hembesök där vi kommer överens om placering av kundutrustningen (mediaomvandlare/CPE) samt var tomtschakten ska börja och avslutas samt att vi ger lite information kring fiberanslutningen och olika abonnemang.

Smedjebacken Energi fakturerar anslutningsavgiften efter driftsättningen skett med 30 dagars betalning. Det tillkommer ingen näthyra eller serviceavgift därefter från oss.

Priset 27.500 kr förutsätter att ni inom 30 dagar efter driftsättning har minst ett aktiv abonnemang på valfri tjänst och att det utan avbrott finns valfritt abonnemang under de följande 24 månaderna. Köper man en anslutning enbart för att framtidssäkra och höja värdet på sin fastighet utan att teckna abonnemang är priset 30.000kr. På beställningsblanketten Pdf, 214.7 kB, öppnas i nytt fönster. och i de allmänna villkoren Pdf, 92.7 kB, öppnas i nytt fönster. står det mer beskrivet i detalj.

Vilka olika abonnemang som finns hittar ni på vår partner Zmarket tjänsteportal Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Har ni ingen anslutning hoppar ni över steget att fylla i er adress på zmarket, Klicka direkt på bredband Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i det gröna fältet så får ni fram alla bredbandserbjudanden. Gör lika om ni vill se TV, telefoni, paket osv.

Länk till Zmarket tjänsteportal Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Sidan senast uppdaterad: