Priser och villkor

Stor utbyggnadskampanj 2022!

Flera områden har nu kampanjpris och specialerbjudande!

Smedjebacken Energi och Telia har tillsammans tagit fram ett supererbjudande för nyanslutning av villor. Erbjudandet gäller endast privatpersoner och vissa områden.

Se erbjudandet och beställ om din adress är med i kampanjområdet på fibertillalla.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ni kan även ringa 0702-24 47 44 och få mer besked om kampanjen och vilka adresser som omfattas. Ett brev med mer information har också skickats ut till berörda adresser. Kampanjen gäller till första mars.

Vi räknar med att inkoppling kommer ske med början under försommaren och pågå under 2022.

Ordinarie pris för en anslutning i områden som ej omfattas av kampanjen, eller om man väntar efter första mars att beställa är 27.500 kr. Med RUT-avdrag blir det 26.500 kr. ( 2022 års prislista)

Övriga erbjudanden:

Företagsanslutningar kostar 27.500 kr exklusive moms.

Bostadsrättsföreningar kontaktar oss för en offert.

I en fiberanslutning ingår grävning fram till er tomtgräns. Grävningen över er egen tomt gör ni själva eller beställer av oss. (Undantag finns vid kampanjer, där ingår ofta grävningen)

Pris för tomtschakt är 1000kr i startavgift, samt 230 kr/meter. Rot-avdrag kan sökas på arbetskostnaden (30%) för tomtschakt, men inte för maskinhyror eller grävmaskinen.

I priset ingår ett hembesök där vi kommer överens om placering av kundutrustningen (mediaomvandlare/CPE) samt var tomtschakten ska börja och avslutas samt att vi ger lite information kring fiberanslutningen och olika abonnemang.

Smedjebacken Energi fakturerar anslutningsavgiften efter driftsättningen skett med 30 dagars betalning. Det tillkommer ingen näthyra eller serviceavgift därefter från oss.

Vilka olika abonnemang som finns hittar ni på vår partner Zmarket tjänsteportal Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Har ni ingen anslutning hoppar ni över steget att fylla i er adress på zmarket, Klicka direkt på bredband Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i det gröna fältet så får ni fram alla bredbandserbjudanden. Gör lika om ni vill se TV, telefoni, paket osv.

Länk till Zmarket tjänsteportal Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Sidan senast uppdaterad: