Priser och villkor

Stor utbyggnadskampanj 2022!

Under vintern har vi kört en stor säljkampanj med paketerbjudande tillsammans med Telia. Vi har fått väldigt stor respons med över 350 nya beställningar. Kampanjen är nu stängd.

Uppdaterad/förtydligande av information angående 2022 års kampanjerbjudande: De som har tomschakt som ingår gäller det oavsett längd på tomtschakten. Driftsättning av anslutningarna sker löpande under hela året. Vi har som mål att driftsätta samtliga före årsskiftet i år. Det kan dock vara enskilda anslutningar som vi av någon oförutsedd anledning inte kan göra i tid. Dock senast 1a juli 2023 ska alla vara klara och i drift. Mer information om projektet skickas via epost till de som beställt.

Övriga erbjudanden:

Företagsanslutningar kostar 27.500 kr exklusive moms.

Villakunder: Ordinarie pris 27.500kr inkl moms.(2022 års pris). OBS! Fullbokat för 2022! Lämna intresseanmälan för inkoppling under 2023. Vi återkopplar i vinter med pris och tidplan.

Bostadsrättsföreningar kontaktar oss för en offert.

I en fiberanslutning ingår alltid grävning fram till er tomtgräns. Grävningen över er egen tomt gör ni själva eller beställer av oss. OBS! Kampanj till 6e mars 2022 ingår tomtschakten!

Ordinarie erbjudande:

Ordinarie pris är 27.500kr minus rutavdrag 1100kr. Tomtschakt ingår inte men kan erbjudas om så önskas. Pris för tomtschakt när kampanjtiden är slut: 1000kr i startavgift, samt 230 kr/meter. Takpris 12 500kr för tomtschakt. Totalt blir det maximalt 40 000kr med moms exklusive rot och rutavdrag. Rot-avdrag kan sökas på arbetskostnaden (30%) för tomtschakt, men inte för maskinhyror eller grävmaskinen.

I ordinarie priset ingår ett hembesök där vi kommer överens om placering av kundutrustningen (mediaomvandlare/CPE) samt var tomtschakten ska börja och avslutas samt att vi ger lite information kring fiberanslutningen och olika abonnemang.

Vid beställning av ordinarie erbjudande sker installation och driftsättning snarast möjligt. Normalt tar det 6-8v från beställning i områden som är förberedda med fiber, dock senast inom 18 månader från beställning. Nybyggnationsområden sker driftsättning inom 24 månader från beställning. Mer detaljerad information kring tidplan ges vid beställning och hembesöket.

Smedjebacken Energi fakturerar anslutningsavgiften efter driftsättningen skett med 30 dagars betalning. Det tillkommer ingen näthyra eller serviceavgift därefter från oss.

Vilka olika abonnemang som finns hittar ni på vår partner Zmarket tjänsteportal Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Har ni ingen anslutning hoppar ni över steget att fylla i er adress på zmarket, Klicka direkt på bredband Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i det gröna fältet så får ni fram alla bredbandserbjudanden. Gör lika om ni vill se TV, telefoni, paket osv.

Länk till Zmarket tjänsteportal Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Sidan senast uppdaterad: