Smedjebackens energi
Tillgänglighetsredogörelse

  Tillgänglighetsredogörelse

  Smedjebacken Energi AB står bakom den här webbplatsen. Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda webbplatsen smedjebackenenergi.se och dess undersidor. Här beskriver vi hur smedjebackenenergi.se uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, eventuella kända tillgänglighetsproblem och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.

  Hur tillgänglig är webbplatsen?

  Den här webbplatsen är delvis förenlig med lagen om om tillgänglighet till offentlig service, WCAG 2.1 nivå AA. Vi arbetar kontinuerligt för att åtgärda eventuella brister som finns.

  Vad kan du göra om du inte kan använda delar av webbplatsen?

  Vi strävar hela tiden efter att förbättra webbplatsens tillgänglighet. Om du upptäcker problem som inte är beskrivna på den här sidan eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav, meddela oss via formuläret nedan så att vi får veta att problemet finns.

  Svarstiden är normalt 2-4 arbetsdagar.

  Du kan också kontakta oss på följande sätt:

  Växel: 0240 - 66 06 00
  (Lunchstängt kl. 12.00-13.00)

  E-post: seab@smedjebacken.se

  Rapportera brister i webbplatsens tillgänglighet

  Vi strävar hela tiden efter att förbättra webbplatsens tillgänglighet. Om du upptäcker problem som inte är beskrivna på den här sidan, eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav, kontakta oss via formuläret nedan så att vi får veta att problemet finns.

  Tillsyn

  Myndigheten för digital förvaltning (DIGG) har ansvaret för tillsyn för lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Om du inte är nöjd med hur vi hanterar dina synpunkter kan du kontakta Myndigheten för digital förvaltning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

  Bristande förenlighet med lagkraven

  Den här webbplatsen är delvis förenlig med lagen om tillgänglighet till offentlig service, på grund av brister som beskrivs nedan. De allra flesta sidorna uppfyller lagkraven men det går inte att garantera att det inte finns enstaka brister.

  Responsivitet

  Dokument som finns på webbplatsen uppfyller inte kraven på responsivitet. Det innebär att om du kommer till ett dokument från mobil eller surfplatta kommer inte sidorna att anpassa sig till formatet på din enhet.

  Tillgängliga pdf:er

  Webbplatsen använder i vissa fall pdf:er som inte är fullt tillgängliga. Vår ambition är att nya pdf:er som publiceras ska vara tillgängliga vid publicering.

  Oskäligt betungande anpassning

  Smedjebacken Energi AB åberopar undantag för oskäligt betungande anpassning enligt 12 § lagen om tillgänglighet till digital offentlig service för nedanstående innehåll:

  Äldre pdf:er, broschyrer och dokument

  Webbplatsen innehåller dokument som inte är fullt tillgängliga. Det gäller bland annat inscannade handlingar och dokument som publicerats tidigare. Det krävs ett omfattande manuellt arbete för att formatera om alla handlingar och dokument. Därför är inte alla handlingar och dokument tillgängliga fullt ut. Vi har som ambition att dokument som läggs ut på vår webbplats framöver ska uppfylla tillgänglighetskraven.

  Hur vi testat webbplatsen

  Smedjebacken Energi AB har gjort en manuell granskning av smedjebackenenergi.se för kraven enligt WCAG 2.1 nivå AA. Senaste bedömningen gjordes i 2020-11-18.

  Webbplatsen publicerades 2020-11-19.

  Redogörelsen uppdaterades senast 2020-11-18.

  Anmäl brist i webbplatsens tillgänglighet

  Ange vilken webbadress som du upptäckte bristande webbtillgänglighet på om du vill.

  Om du inte kunde fylla i en webbadress, beskriv hur du kommit till sidan med problemet.

  Här kan du bifoga en skärmbild som markerar var problemet uppkommer
  Vill du ha återkoppling när bristen är åtgärdad? * (obligatorisk)
  Vill du ha återkoppling när bristen är åtgärdad?


  Sidan senast uppdaterad: